Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat

Ez a weboldal a Print Power tulajdonát képezi.

Kapcsolat:

Print Power Europe Limited
iCon Centre

Eastern Way

Daventry

Northamptonshire

NN11 0QB

Telefon: 01327 262920

Email: info@printpower.eu

Az üzemeltető levelezési címe:

Print Power Europe Limited

129a Middleton Boulevard

Wollaton Park

Nottingham

United Kingdom

NG8 1FW

Telefon: 01327 262920

Email: info@printpower.eu

Üzleti regisztrációs szám: VAT 176 7895 39

 

A weboldal használata révén Ön az alábbi feltételeket fogadja el:

Szellemi tulajdonjogok

Jelen weboldal tartalma - beleértve a logókat, márkákat, képeket, adatokat, termék- vagy cégneveket stb. - a Cepifine asbl/Print Power, illetve a megfelelő jogokkal felruházott partnerek szellemi tulajdona, melyet törvény véd.

Felelősségkorlátozás

A weboldalon olvasható információ általános jellegű; nem specifikus körülményekre ill. egyénekre szabott, így nem kezelhető személyes, szakmai vagy jogi jellegű fogyasztói tanácsként.

A Print Power asbl minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az általa nyújtott információ helytálló, átfogó és naprakész legyen. Az igyekezet ellenére előfordulhatnak pontatlanságok a megosztott cikkekben. Ilyen esetben a Print Power asbl javítja a hibát, amilyen gyorsan lehetséges.

A Print Power asbl nem tehető felelőssé a közvetlen ill. közvetett károkért, amely a weboldalon található információ használatából fakad. Ha pontatlan információt talál a weboldalon, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az oldal adminisztrátorával. Az oldal tartalma (a hivatkozásokkal együtt) átvehető, megváltoztatható és kiegészíthető előzetes egyeztetés nélkül. A Print Power asbl nem garantálja a weboldal zavartalan működését és nem tehető felelőssé a weboldal esetleges és időleges működési problémáiért.

A Print Power asbl semmilyen módon nem vonható felelősségre azokért a közvetett ill. közvetlen károkért, melyeket a weboldal használata (beleértve a hivatkozások követését) okoz, úgymint az adatvesztés és -sérülés, valamint bármilyen jellegű hardveres vagy szoftveres probléma a felhasználó oldalán.

A weboldalon hivatkozások találhatóak harmadik felek által üzemeltetett oldalakra. A hivatkozások elhelyezése révén a Print Power asbl semmilyen mértékben nem fejezi ki hallgatólagos egyetértését az adott oldal tartalmának kapcsán.

A Print Power asbl nem rendelkezik irányítással ezen oldalak tartalma vagy bármilyen jellege felett, ezért nem is vonható felelősségre az azok használatából adódó, bármilyen jellegű kár miatt.

Hatályos törvények és illetékes bíróságok

A weboldalra a belgiumi törvények vonatkoznak. Minden felmerülő jogi jellegű vitáról a brüsszeli bíróság dönt.

Adatvédelem

A Print Power asbl számára nagyon fontos az Ön adatainak védelme. Míg a weboldalon megtalálható információ legnagyobb része hozzáférhető személyes adatok megadása nélkül, esetenként az oldal kér személyes információt. Az információt kizárólag az Önnel folytatott kommunikáció során használjuk fel (pl. hírlevelek esetében). Olvasóink térítésmentesen kérhetik, hogy adatai ne kerüljenek felhasználásra a printpower@fedprint.hu email-címen. Személyes adatait nem adjuk tovább harmadik félnek.

Az 1992-ben hozott személyes adat-kezelési törvény értelmében a fogyasztónak jogában áll adatait ellenőrizni; az erre vonatkozó kéréseket a printpower@fedprint.hu címre várjuk.

A Print Power asbl nem személyes adatok gyűjtését végezheti, pl. az IP-címre, operációs rendszerre és a böngésző típusára vonatkozó információkat. Ezen adatok ismeretében optimalizálhatjuk weboldalunkat olvasóink számára.

Cookie-k használata

A weboldal meglátogatása során cookie-k kerülhetnek a számítógép merevlemezére, könnyítve ezzel visszatérő olvasóink böngészését. Bármelyik böngésző lehetővé teszi ezen állományok letöltésének blokkolását, amennyiben ezt nem kívánja; a böngésző súgójában találhat további segítséget ennek beállításához.