Best Print Hungary 2016

Írta: Dávid Burghardt 2016.02.12

Számunkra, akik a print világában dolgozunk – legyen az grafikus vagy nyomda - a munkánk a szenvedélyünk és büszkeségünk.  A Best Print Hungary az a díj, amellyel megmutathatjuk, bizonyíthatjuk a világnak, nem alaptalan a nyomtatott kiadványok felé megnyilvánuló szeretet.

A verseny a print teljes spektrumát fogja át és kiemeli a kiválók között a legkiválóbbakat. Ha Ön is úgy gondolja, hogy termékei valóban kitűnnek az átlagból, nevezzen a Best Print Hungary versenyre. Ez a print ünnepe.

2015-ben 32 cég 117 kiadványa versenyzett a Best Print Hungary-n. Idén is várjuk az új és régi versenyzők műveit a legjobbak megmérettetésén. Célunk változatlanul az, hogy megmutassuk, a print a legmagasabb szinten képes ötvözni a XXI. század tudását a szakmai hagyományokkal. Egyre több kutatás és egyre több felhasználó ismeri fel a nyomtatott kommunikációban rejlő lehetőségeket és előnyöket. A mi dolgunk, hogy erősítsük, támogassuk ezeket a törekvéseket.

A versenyt változatlanul 10 kategóriában hirdetjük meg, amelyre 2015. január és december között készült kiadvánnyal lehet nevezni.

 

Jelentkezési határidő: 2016. március 25. 12:00 óra

Jelentkezni kizárólag online lehet a www.bph.hu oldalon, ahol a nevezéshez szükséges valamennyi dokumentum megtalálható.

Nevezési díj: három vagy annál több benevezésre kerülő pályamű esetében további kedvezményt biztosítunk (a részleteket megtalálják a www.bph.hu oldal Nevezési díjak menüpontban).

Zsűrizés: a beérkezett pályaművek elbírálására április 11-12-én kerül sor.

Eredményhirdetés: 2015. május 5.

 

Tavaly ők voltak a Best Print Hungary 2015. legjobbjai: a Dürer Nyomda Kft. (Grafikai nagydíj), az Ipress Center Hungary (Nyomtatási nagydíj), valamint a Keskeny és Társai 2001 Kft. (Finishing nagydíj).

2016-ban lehet, hogy az Ön cége lesz a legjobb a legjobbak között? Várjuk jelentkezésüket!


Forrás: Best Print Hungary