A Print Power csapata

A Print Power egy, a papír és reklám iparban több éves tapasztalattal rendelkező szakértők által vezetett szervezet, amely hatékonyan és eredményesen hajtja végre stratégiáját. A szervezet hajtóereje a központi iroda, ahol a Print Power ügyvezetője, Frank Leerkotte felelős a szervezet felépítéséért, koordinációjáért és pénzügyeiért. A Cepifine korábbi ügyvezetője, Frank az ország menedzserek kapcsolati pontja csakúgy, mint az igazgatótanácsé.

Franket két menedzser támogatja: Ulbe Jelluma és Martyn Eustace. Ulbe a BBDO hirdetési ügynökség korábbi ügyvezetője, a Print Power marketing menedzsere és ő a felelős hatékonyság kampány marketingjéért és kommunikációjáért. Ő egyben Belgium ország menedzsere és a marketing csoport koordinátora is. Martyn a fenntarthatósági menedzser. A Premier Paper Group korábbi vezérigazgatója most a UK ország menedzsere, létrehozza a fenntarthatósági üzenetek stílusát és tartalmát, valamint koordinálja a fenntarthatósági csoportot.

Shareena Patel marketing asszisztens a központi weboldal adminisztrátora és a Print Power magazin egyik koordinátora. Ezen felül őhozzá lehet fordulni minden kérdéssel.

Országmenedzserek

Az ország menedzser a Print Power nemzeti szintű szóvívője, ő a felelős annak biztosításáért, hogy országa/hazája vezető marketing, média és reklám szakemberei mindig tisztában legyenek a print alapvető szerepével kampányaik és programjaik során. Az ország menedzser új tagokat is toboroz a Print Power szervezetébe, valamint az új partnerektől támogatást gyűjt, fejleszti a szervezet marketing és kommunikációs terveit, felügyeli az összes marketing eszköz – online és offline egyaránt - fordításait és elkészítéseit. Végül képviseli nemzeti Print Power szervezetét a központi konferenciákon és bemutatja terveit, költségvetését és tevékenységeit a központi irodának.